Jordvarmeanlæg giver økonomisk og miljøvenlig opvarmning

Hos Brændselsfore​ningen installerer vi jordvarmeanlæg overalt i Nykøbing Mors, Thisted, Skive og omegn.

Jordvarme er en meget økonomisk og miljøvenlig måde at opvarme boligen på, idet det udnytter solens opvarmning af jorden til at kunne opvarme hele boligen.

Bedst til nybyggede huse eller huse med elvarme eller oliefyr

Et jordvarmeanlæg graves ned i jorden umiddelbart ved siden af huset, og det er derfor afgørende, at du har jordarealet til det – der er som minimum behov for 600-700 kvadratmeter jord inklusive husets grundplan.

Ofte kan det bedst betale sig at installere et jordvarmeanlæg i nybyggede huse eller i huse, der hidtil har været opvarmet med elvarme eller oliefyr, da besparelsen vil være størst her.

Få gratis varme med et jordvarmeanlæg

Når jordvarmen er installeret, er varmen i princippet gratis – du betaler kun for strømmen, der omdanner jordvarmen til energi. En tommelfingerregel siger, at du får tre gange så meget energi tilbage, som du bruger på strømmen til anlægget.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder for installation af et jordvarmeanlæg.

Du kan enten ringe til os på telefon 97 72 08 33, eller du kan skrive til vores e-mail info@braendselsforeningen.dk.

Brændselsforeningen er et over 100 år gammelt andelsselskab i Nykøbing Mors.

"Virkelig flinke folk - lige fra at tale med Kai til den servicemontør der kom for at skifte min vandhane.
​Endda til aftalt tid, så jeg ikke skulle vente på dem"

- Hanne Brodersen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

N.A Christensensvej 20, 7900 Nykøbing Mors

Klik her for rutevejledning

E-mail: info@braendselsforeningen.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.