Vi udfører blikarbejde med fokus på kvalitet

Hos Brændselsfo​reningen har vi flere dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med alle former for blikarbejde. For os er der hverken for store eller små opgaver - vi hjælper der, hvor vi kan. 

En blikkenslager med flair for udvendigt blikarbejde

Hvad laver en blikkenslager? Når du har renoveret facaden på dit hus eller har fået lagt nyt tag på din bygning, er det tit de sidste detaljer, der mangler.

Med en blikkenslager på holdet kan du få hjælp til at lave nye, flotte tagrender og nedløbsrør, eller du kan få beklædt facaden med zink. 

Vores blikkenslager kan hjælpe dig med det hele, fx også med at inddække din skorsten, så den får et flot og gennemført udseende.

Når vi udfører blikkenslagerarbejde, udføres det i enten zink, kobber eller aluminium. Du kan vælge det materiale, der passer bedst til din bygning eller bolig.

God service og veludført blikarbejde

Vælger du en blikkenslager fra vores firma til at klare dit blikarbejde, er du garanteret en super god service, da det er en af de ting, vi vægter højt. Vil du høre mere om vores priser og øvrige ydelser? Så kan du altid kont​akte os.

Vi ønsker at gøre vores kunder glade og tilfredse med det stykke blikarbejde, vi har udført for dem, så de har lyst til at benytte vores os en anden gang.

Skriv en e-mail til os på info@braendselsforeningen.dk for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på telefon 97 72 08 33 eller henvende dig via kontaktformularen i højre side.

Brændselsforeningen er et over 100 år gammelt andelsselskab i Nykøbing Mors.

"Virkelig flinke folk - lige fra at tale med Kai til den servicemontør der kom for at skifte min vandhane.  
​Endda til aftalt tid, så jeg ikke skulle vente på dem"

- Hanne Brodersen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brændselsforeningen 

N.A Christensensvej 20, 7900 Nykøbing Mors

Klik her for rutevejledning

CVR: 39706199

Kontakt os

Telefon: 97 72 08 33

E-mail: info@braendselsforeningen.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.