Gaskedel ecoTEC plus

Effektiv og topmoderne ecoTEC plus gaskedel med maksimal varmekomfort

og utroligt lavt forbrug af gas og strøm

Med Vaillants ecoTEC plus får du en af markedets mest effektive gaskedler. Du opnår den bedste komfort og økonomi – også ved produktion af varmt vand. Installation, betjening og servicering af gaskedlen er naturligvis let og enkel.

Gaskedlen er udstyret med en forbrændingsteknik, der tilpasser kedlens ydelse efter familiens og husets varmebehov, således at naturgassen altid udnyttes maksimalt, og den rustfri varmeveksler garanterer en sikker og effektiv drift i mange år.

Med en ecoTEC plus gaskedel i dit hjem får du en flot installation i et tidløst design - ikke mindst i kombination med den designtilpassede varmtvandsbeholder på 75 liter, i kompakte mål, som passer ind overalt.

Ved større varmtvandsbehov kan en Vaillant væghængt varmtvandsbeholder på 110 liter eller en gulvstillet varmtvandsbeholder fra 120 - 500 liter anvendes.​

ecoTEC plus er nem og enkel at betjene med den intelligente og brugervenlige styring multiMATIC VRC 700. Styringen er med dansk tekst, og kan monteres i kedelfronten eller på væggen og anvendes som fjernbetjening.

- Få den maksimale komfort ved at installere det smarte og intelligente internetkommunikationsmodul VR 900, hvor fjernbetjening og analysering hurtigt kan foretages online og via en gratis mobil App.

Tysk kvalitet og det perfekte valg i din bolig ved såvel nybygning som udskiftning.​

​ErP Energimærke A

• Ydelsesstørrelser: 3,0 - 15,2 / 3,8 – 21,6 kW
  • Modulationsområde: Fra 16/18 til 100%
  • Ved brugsvandsdrift ydes 16,0 eller 24,0 kW via Aqua-Power-Plus
  • Udnyttelse af kondensationsteknikken også under beholderopvarmning

(Aqua-Kondens-System)

• Varmeveksler i rustfri stål
  • Servicevenlig opbygning
  • Optimal drift med Comfort Safe Sikring
  • Automatisk dellast = bedre økonomi og mindre slidtage
  • Fleksibelt tilslutningskoncept
  • Automatisk indregulering
  • ELGA – elektronisk optimering af gas-luftjustering = større driftsikkerhed og bedre økonomi
  • Lavt lydniveau
  • Display med dansk tekst
  • 4 års garanti, hvis anbefalet service hvert andet år overholdes
  • Designtilpasset varmtvandsbeholder VIH Q 75 B med energimærke B​

​Kig ind på www.vaillant.dk hvis du ønsker at vide mere om vores energi-effektive produkter.

Brændselsforeningen er et over 100 år gammelt andelsselskab i Nykøbing Mors.

"Virkelig flinke folk - lige fra at tale med Kai til den servicemontør der kom for at skifte min vandhane.
​Endda til aftalt tid, så jeg ikke skulle vente på dem"

- Hanne Brodersen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

N.A Christensensvej 20, 7900 Nykøbing Mors

Klik her for rutevejledning

E-mail: info@braendselsforeningen.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.