Montering af varmepumpe, reparation og service tilbydes

Hvis du bor i Nykøbing Mors, Skive, Thisted eller omegn og overvejer at få monteret en varmepumpe i din bolig, er det os, du skal vælge til at klare opgaven for dig. 

Vi har mange års erfaring inden for montering af varmepumpe, og vi kan derfor være behjælpelige på mange forskellige punkter.

En varmepumpe er en god løsning i de fleste boliger

Hvad end du ønsker at få opvarmet dit sommerhus, helårshus, villa eller lejlighed, kan installation af varmepumpe være en god løsning herpå. 

Ved at installere varmepumper er det muligt at spare penge på varmeregningen, da varmepumper kan skabe varme fra både luften og jorden. 

På den måde kan du vælge den løsning, som passer bedst til den boligtype, du har. Vi kan hjælpe både private og det offentlige med montering af varmepumpe.

Reparation og service af varmepumpe

Ud over installation af din nye varmepumpe, tilbyder vi at foretage reparationer på allerede eksisterende pumper. 

Skulle en af dine varmepumper gå i stykker, står vi klar til at reparere skaden hurtigst muligt. 

Vi tilbyder almindelig service af varmepumpe, så vi kan sikre, der ikke sker fremtidige skader på pumpen. På den måde sikrer du også en længere levetid på varmepumpen.

Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, så ring til os på telefon 97 72 08 33 eller skriv til e-mail info@braendselsforeningen.dk for et uforpligtende tilbud. 

Firmainformation

Brændselsforeningen A/S

CVR: 39706199

Kontaktinformation

Adresseinformation

N. A Christensensvej 20

7900 Nykøbing Mors