Fjernvarme

Tilslutning og reparation af fjernvarmeinstallationer udføres af brændselsforeningen overalt på Mors, Thy og Salling

​Ifølge Dansk Fjernvarme er mere end 90 procent af al fjernvarmeforsyning i Danmark baseret på overskudsvarme fra industrielle processer fra fælles produktion af el og fra affaldsforbrænding.

Næsten 60 procent af alle boliger i Danmark er i dag opvarmet med miljøvenlig fjernvarme.

Tilkobling til fjernvarmenettet

Der kan være mange penge og meget energi at spare ved at udskifte det gamle oliefyr og i stedet opvarme boligen med fjernvarme

​Brændselsforeningen udfører tilslutningsarbejdet til den enkelte bolig, virksomhed eller institution i forbindelse med en opkobling på fjernvarmenettet.

Reparationer på fjernvarmeinstallationen

Udover nye installationer foretager vi ligeledes reparationer på eksisterende fjernvarmetilslutninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 72 08 33 for at høre nærmere om dine muligheder for fjernvarme.​​

Brændselsforeningen er et over 100 år gammelt andelsselskab i Nykøbing Mors.

"Virkelig flinke folk - lige fra at tale med Kai til den servicemontør der kom for at skifte min vandhane.
​Endda til aftalt tid, så jeg ikke skulle vente på dem"

- Hanne Brodersen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

N.A Christensensvej 20, 7900 Nykøbing Mors

Klik her for rutevejledning

E-mail: info@braendselsforeningen.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.