Køkkenet

Professionelle vandinstallationer i køkkenet leveres af brændselsforeningen

Det behøver ikke nødvendigvis være den helt store ombygning, der skal til, hvis du gerne vil opdatere dit køkken. Selv mindre forbedringer kan hurtigt få det til at fremstå nyt og indbydende.

Et elegant og vandsparende armatur, en skinnende blank håndvask eller nye hårde hvidevarer i bedste energiklasse er ikke blot en fryd for øjet, men også for funktionaliteten og pengepungen.

Brug kun fagfolk til vvs-installationer i hjemmet

Det er påkrævet at benytte en autoriseret vvs-installatør, når der skal foretages nye vvs-installationer i hjemmet.

​Brændselsforeningens autoriserede vvs-installatører hjælper med tilslutninger af vand og afløb og sørger for, at det hele foregår efter gældende lovgivning både i forhold til afmontering af det gamle og montering af det nye.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 72 08 33 for at høre nærmere om vvs-installationer i køkkenet.