Ejendomsservice

Som autoriseret VVS-Installatør udfører vi enhver form for service inden for VVS

​Brændselsforeningen foretager alle typer reparationer på vvs-installationer i private boliger, erhvervsejendomme og offentlige institutioner.

Reparation af alle typer vvs-installationer

Vi har bred erfaring og solidt kendskab til de mange forskellige typer rør, varmeanlæg og installationer, der findes.

I forbindelse med en reparation på en vvs-installation kan det være fornuftigt samtidig at vurdere mulighederne for energioptimering, hvilket vi naturligvis også tilbyder at udføre.

Vi reparerer alle typer radiatorer, termostater og cirkulationspumper samt udskifter rør og nye kedler og varmeanlæg for blot at nævne et lille udvalg af de mange opgaver, vi påtager os.

​Døgnservice på akutte vvs-problemer

Vi udfører ejendomsservice for både offentlige, private og erhvervskunder primært på Thy, Mors og Salling.

Vi har døgnservice på akut opståede problemer som et sprængt vandrør og stop på gasanlæg eller oliefyr.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 97 72 08 33 – telefonen er døgnbemandet og besvares nat og dag