​Solvarmesystem AuroSTEP plus​

Spar op til 60% af udgifterne til det varme brugsvand med det perfekte og fleksible solvarmesystem auroSTEP plus

auroSTEP plus er Vaillants super enkle, fleksible og komplette solvarmesystem, som kan matche ethvert behov. Systemet fås i 3 modeller med beholderstørrelser på 150, 250 og 350 liter komplet leveret og installeret med 1, 2 eller 3 effektive slimline auroTHERM classic pladesolfangere. Solfangerne kan monteres såvel vertikalt som horisontalt, oven på eller integreret i taget.

Solvarmesystemet kan nemt kombineres med gængse varmesystemer, og det er derfor den perfekte løsning til både sommerhuset, boligen og større bygninger.

På fronten af auroSTEP plus beholderen monteres den solstation, som passer til dit behov - enten til drainback eller trykanlæg. Fordelen ved drainback eller tømmeanlægget, som det også kaldes, er at væsken i slimline pladesolfangerne er sikret mod stilstand, det vil sige, at de aldrig koger over om sommeren, og heller ikke fryser til om vinteren, da væsken automatisk tømmes i spiralen på auroSTEP beholderen, når den ikke bruges.

Trykanlæg vælges ved for eksempel udskiftning af en eksisterende solvarmebeholder, eller hvis man i forvejen har solfangere, som ikke er designet som drainback.

auroSTEP plus leveres i et enkelt og tidløst design og kan i samarbejde med solen nemt forsyne en eller to husholdninger med cirka 60% af det varme brugsvand. Med auroSTEP plus udnytter du effektivt solens gratis stråler samtidig med, at du opnår store energibesparelser og tager hensyn til miljøet.

• Solvarmeanlæg leveret komplet med solvarmebeholder på 150, 250 eller 350 liter,
  • 1-3 slimline solfangere, integreret solarpumpe og solarstyring
  • Solvarmevæske er påfyldt
  • Nem og enkel installation
  • Spar 60% af udgifterne til det varme brugsvand
  • Soludbytte kan aflæses i styringen
  • ErP Energimærke B

Kig ind på www.vaillant.dk hvis du ønsker at vide mere om vores energi-effektive produkter.